Ekološki dekancerogeni roštilj

Sedi, popij pivo, popričaj o bilo čemu.

Moderator: Urednici

Ekološki dekancerogeni roštilj

Postod dishi68 » Čet Jan 18, 2007 02:22

Ekološki dekancerogeni roštilj


Više na: http://www.aleksinac.net/vesti/147.html

Opis:

Specificnim razmeštanjem pozicija grejnih tela(emitera toplote - zara) u odnosu na meso koje pecemo, elmiminišemo kapljanje masti iz mesa na zar.

Samim tim ne postoji zapaljivanje masti i stvaranje dima koje se podize ka mesu što je glavni uzrok za stvaranje kancerogenih materija tj. izazivaca raka.

Na ovaj nacin meso koje pecemo zadrzava ukus i kvalitet roštilja, kakav postoji samo pecenjem na cumuru, a da pri tom to meso nije škodljivo po zdravlje coveka.



Prakticnosti u primeni:

Na malom prostoru, vertikalnim rasporedom, mogu se ispeci velike kolicine mesa (u zavisnosti od potreba i dimenzija roštilja) i to za 2 - 3 minuta bez potrebe da okrecete meso. Meso se ravnomerno pece sa obe strane, a sokove dobijene pri pecenju, sakupljene u posudi na roštilju, koristimo kao zdrav preliv. Roštilj mozete upotrebljavati u zatvorenom prostoru zato što nema dima.
Kontakt

U svakom momentu mozete me kontaktirati

Adresa

http://www.pan-herba.co.yu

Loznica,SCG

Telefon

063-319-748
Korisnikov avatar
dishi68
Moderator
 
Postovi: 621
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 06:08

Povratak na Birtija

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 7 gostiju

cron